Predaj, rodinný dom, 806 m2, Žilina 549 000,00 EUR navrhnúť cenu

LUXUSNÁ RODINNÁ VILA v lukratívnej lokalite Gbeľany – Južné terasy

RODINNÁ vila v lukratívnej lokalite Gbeľany – Južné terasy na pozemku o výmere 806 m2.

TUreality vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj RODINNÚ VILU v obľúbenej obci Gbeľany. Je situovaná na pozemku o výmere 806 m2.

K rodinnému domu vedie asfaltová príjazdová cesta s chodníkom. Nachádza sa v novej zóne obce, ktorá bola vyčlenená na rodinnú zástavbu s kompletnými inžinierskymi sieťami, ako sú verejný vodovod, kanalizácia, plyn, elektrina a taktiež optika. Dom bol skolaudovaný v roku 2017.

Pri výstavbe bola dodržaná precíznosť v rámci všetkých stavebných postupov. Použité boli iba certifikované materiály vysokej kvality. Základy domy sú z monolitického betónu. Obvodové nosné murivo je z keramických tvárnic POROTHERM hr. 380mm a zateplené fasádnym polystyrénom hr. 120mm. Zastrešenie je riešené formou drveného krovu a tepelná izolácia pozostáva z dvoch vrstiev. Prvá vrstva s hrúbkou 200mm je z fúkanej minerálnej izolácie, na ktorej je uložená druhá vrstva minerálnej vaty s hrúbkou 200mm. Vonkajšiu izoláciu strechy tvorí kotvená PVC fólia. Vykurovanie je zabezpečené formou podlahového kúrenia. Zdrojom tepla je plynový kotol značky WOLF. Na dome sú EUROOKNÁ. V prednej časti domu je spevnená plocha zo zámkovej dlažby, ktorá vytvára priestor pre 3 pakovacie miesta.

Celkové náklady na energie sú na úrovni cca 200 eur mesačne.

Dom ponúka praktické dispozičné riešenie pozostávajúce z dvoch podlaží:

NADZEMNÉ podlažie: je prístupné z príjazdovej cesty so zastavanou plochou 187m2 (tvorí samostatná 4-izbová jednotka):

Hlavný vstup sa nachádza na severovýchodnej svetovej strane. Vchádza sa ním do priestrannej vstupnej chodby vybavenej vstavanou skriňou. Súčasťou zádveria je aj samostatná toaleta s umývadlom. Ďalej sa pokračuje do štýlovo zariadenej obývacej izby, z ktorej sú následne prístupné ostatné miestnosti rodinného domu. Dominantou obývačky sú 4,6m vysoké stropy, ktoré sú vybavené inteligentným osvetlením pripomínajúcim nočnú oblohu. Dokonalosť tohto priestoru zabezpečuje moderný krb značky LUNA 1600 CL Diamond GAS, ktorý dotvára pocit tepla a domova. Kuchynská a jedálenská časť sú prepojené s obývacou časťou a spoločne tvoria dennú časť domu. Moderná kuchyňa s ostrovčekom je vybavená vstavanými spotrebičmi značky SIEMENS. Z obývacej izby a zároveň z jednej so samostatných izieb je výstup na juhozápadne orientovanú terasu s rozlohou 50m2. Terasa je čiastočne prestrešená a exteriérovým schodiskom je možné sa z nej dostať do záhrady. Na prízemí sa ďalej nachádza plne zariadená spálňa s priestranným vymurovaným šatníkom, a taktiež ďalšie dve samostatné nepriechodné izby. Neodmysliteľnou súčasťou tohto podlažia je moderná kúpeľňa vybavená bezbariérovým sprchovým kútom, vaňou, dvoma keramickými samostatne stojacimi umývadlami umiestnenými na štýlovej doske a toaleta 2v1 s funkciou bidetu značky DURAVIT. V kúpeľni je zriadení priestor pre práčku a sušičku.
Všetok nábytok, dvere a zárubne boli vyrábané na mieru, a navrhnuté do najvyššieho štandardu. Podlahy v celom dome sú drevené značky Kährs Spirit orech.

PRÍZEMIE:
Na tomto podlaží nájdete zariadenú oddychovú miestnosť a garáž s elektrickou rolovaciu bránou. V tejto úrovni terénu sa nachádza kompletne vybudovaná záhrada s prepracovanou záhradnou architektúrou. Suterén domu je kompletne podpivničený, ktorý zabezpečuje dostatok odkladacieho priestoru.

Vybavenie a bezpečnosť:
Dom je vybavený vonkajšími elektrickými žalúziami, zabezpečovacím systémom Jablotron a má predprípravu na klimatizáciu.

Môj tip:
Táto nádherná rodinná vila vám dokáže zabezpečiť luxusný a pohodlný životný štýl. Je to ideálne miesto pre tých, ktorí túžia po pokoji v príjemnom prostredí, no zároveň si chcú užívať výhody moderného bývania. S výborným prístupom k prírode a širokou škálou vybavenosti obce zabezpečuje pohodlné komfortné prostredie pre celú rodinu.

Výhody:
Obec Gbeľany vyniká nielen svojou lukratívnou polohou, ale aj skvelou dostupnosťou. Vzdialenosť do centra Žiliny je len 10 km. Táto lokality je stvorená pre náročných klientov, ktorí ocenia štýlové a nadštandardné bývanie. Okrem elegantného interiéru a kompletného vybavenia ponúka starostlivo upravenú záhradu s modernou záhradnou architektúrou.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a dohodnite si obhliadku už teraz.

ODPORÚČAM VIDIEŤ!

Financovanie je možné cez HÚ, s ktorým Vám radi pomôžeme. Bližšie info: tanuska@tureality.sk alebo na tel. čísle +421 41 3217800

  • Cena 549 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 19. 6. 2024
  • Číslo inzerátu AR-022S-1389590 (53908)
  • Zastavaná plocha 187 m2
  • Príjazd asfaltová cesta
  • Rok výstavby 2017
  • Spôsob kúrenia lokálne vykurovanie
  • Zdroj tepla zemný plyn
  • Príprava teplej vody el.akumulačný boiler
  • Prevažujúca konštrukcia objektu tehlová
  • Pozemok mierne svahovitý
  • Možnosti využitia trvalé bývanie
  • Terajšie využitie trvalé bývanie
  • Pitná voda vodovod
  • Odpadové vody verejná kanalizácia
  • Elektrický prúd 220/380 V
  • Vybavenie bazén
  • Rok kolaudácie 2016 - 2018
  • Forma vlastníctva osobné
  • Bezpečnostné zariadenie Áno

Kontaktovať makléra

Peter Tanuška
Peter Tanuška Telefón: +421413217800 E-mail: tanuska@tureality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
TUreality s.r.o. Hálkova 2761/33 01001 Žilina Telefón: 0948 777 027 E-mail: zilina@tureality.sk Web:
 
TOPlist TOPlist