Predaj, 3-izb. byt, 70 m2, Trebatice Cena dohodou navrhnúť cenu

Na predaj moderný 3 izbový byt 70 m2 Trebatice, v príjemnej lokalite

TUreality ponúka na predaj nadštandardne zariadený 3-izbový byt v Trebaticiach, nachádzajúci sa v pokojnom a príjemnom prostredí, vzdialený len 4 km od Piešťan a 3 km od Vrbového. Byt je umiestnený v 13-ročnom bytovom dome, ktorý je postavený z tehál a zateplený minerálnou vlnou, čo zaisťuje vynikajúcu tepelnú a zvukovú izoláciu. Byt sa nachádza na 2. poschodí z celkovo 3, čo poskytuje súkromie a tichý komfort.

Rozloha a dispozícia:
Byt má celkovú výmeru 70 m2, čo poskytuje dostatok priestoru pre pohodlné bývanie.
Balkón s výmerou 5,12 m2, ideálny na rannú kávu alebo oddych po práci.
Sklad mimo bytu s rozlohou 2,12 m2, ktorý je praktický na uloženie sezónnych vecí alebo športového vybavenia.
Byt pozostáva z:

*Chodba: 10,05 m2 – priestranný vstupný priestor
*Kúpeľňa s WC: 5,56 m2 – moderná kúpeľňa s WC a dostatkom miesta
*Detská izba: 12,19 m2 – ideálna ako detská izba alebo pracovňa
*Spálňa: 13,84 m2 – priestranná spálňa s množstvom svetla
*Obývacia izba: 16,84 m2 – svetlá a vzdušná obývacia miestnosť, ideálna pre relaxáciu
*Kuchyňa: 11,52 m2 – moderne zariadená kuchyňa s dostatkom úložného priestoru

Vybavenie bytu:
Byt je čerstvo vymaľovaný a zariadený nábytkom na mieru, ktorý bol vyrobený s ohľadom na maximálne využitie priestoru. Kvalitné interiérové dvere SAPELI zaručujú eleganciu a dlhú životnosť. Podlaha v byte je značky KAINDL, ktorá je známa svojou odolnosťou a ľahkou údržbou. Plastové okná REHAU s izolačným dvojsklom zaisťujú nízku energetickú náročnosť. LED osvetlenie so senzormi je ďalšou modernou výhodou, ktorá prispieva k úspore energií.

Technologické vybavenie:
V každej izbe je zavedené internetové a TV pripojenie, čo zabezpečuje komfortné používanie moderných technológií. V stupačke je nainštalovaný filter na vodu, ktorý zaisťuje čistú a kvalitnú vodu priamo z kohútika.

Ďalšie výhody bytu:
Byt je orientovaný na východ a západ, čo poskytuje dostatok denného svetla počas celého dňa. Súčasťou vybavenia bytu sú dve klimatizačné jednotky a vonkajšie elektrické žalúzie, ktoré zabezpečujú komfortné vnútorné prostredie počas celého roka. Vykurovanie je riešené vlastným plynovým kotlom, čo umožňuje regulovať náklady na teplo podľa vlastných potrieb.

Spoločné priestory a vybavenie:
Bytový dom disponuje kvalitnými spoločnými priestormi, vrátane:

Sauny
Kočikárne a praktických skladov Správca bytového domu zabezpečuje nepretržitý kamerový systém so záznamom pre zvýšenú bezpečnosť obyvateľov. Okrem toho je starostlivosť o spoločné priestory a údržbu zelene zabezpečená vrátane závlahového systému. V zimných mesiacoch sa vykonáva úprava chodníkov, čo je veľkou výhodou pre pohodlné a bezpečné bývanie. V bytovom dome je zavedená optika a televízne pripojenie SKYLINK.
Lokalita:
Byt sa nachádza v obci Trebatice, ktorá ponúka pokojné bývanie s výbornou dostupnosťou. V tesnej blízkosti sa nachádza materská škola, základná škola, športové a detské ihrisko, potraviny, športové centrum, tenisové kurty a čerpacia stanica. V obci je výborná autobusová dostupnosť a zároveň výhodná blízkosť diaľničného príjazdu. V súčasnosti prebieha výstavba cyklotrasy Vrbové-Piešťany, čo ešte viac zatraktívni túto lokalitu pre milovníkov cyklistiky a outdoorových aktivít.

Kontakt: email: martisova@tureality.sk, alebo tel: +421 41 3217 800
Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať. Tento byt predstavuje ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú nadštandardné bývanie v kľudnom prostredí s výbornou dostupnosťou do Piešťan a Vrbového.

  • Cena Cena dohodou navrhnúť cenu
  • Vložené 9. 10. 2024
  • Číslo inzerátu AR-022S-1390871 (55443)
  • Stav Novostavba

Kontaktovať makléra

Mária Martišová
Mária Martišová Telefón: +421413217800 E-mail: martisova@tureality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
TUreality s.r.o. Hálkova 2761/33 01001 Žilina Telefón: 0948 777 027 E-mail: zilina@tureality.sk Web:
 
TOPlist TOPlist